Topro Animal Health

Topro Animal Health producten zijn al jaren op de Nederlandse markt beschikbaar voor de professionele veehouderij.  Topro weet wat er leeft in de sector; duurzaamheid, dierwelzijn, antibiotica reductie en milieu-aspecten zijn belangrijke thema’s die spelen in de veehouderij.

Houdt dieren gezond

Topro helpt o.a. melkveebedrijven duurzaam te produceren door de dieren gezond te houden, waardoor de life-time-productie per koe wordt verhoogd. Wanneer zaken fout dreigen te gaan is tijdig bijsturen op elk detail belangrijk.

Topro deelt kennis

Als kennispartner van onze veehouders spelen wij in op belangrijke maatschappelijke thema’s als duurzaamheid en dierwelzijn.

Topro Cow Programme

Voor het bestaansrecht van een rundvee- of melkveebedrijf is een duurzame veestapel essentieel. Een belangrijk onderdeel binnen het thema duurzaamheid is de levensduur van melkkoeien. Op dit moment gaat de gemiddelde melkkoe ongeveer drie lactaties mee.

Ga voor twee lactaties extra!

Wat zou het u, als melkveehouder, opleveren als uw koeien 5 in plaats van 3 lactaties meegaan?
Het financiële voordeel kan oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar! Als u uw koeien langer aanhoudt, bespaart u opfokkosten en kunt u meer melk produceren binnen uw huidige fosfaatreferentie.
We denken mee over elk detail, want It’s about details!